Feliratkozási feltételek

Feliratkozási feltételek és adatvédelmi nyilatkozat:

A www.kornyezetdoktor.hu weboldalon kezdeményezett feliratkozás egyben a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti, azaz az ingyenes tanulmány és/vagy a hírlevél feliratkozással kijelenti, hogy az Ön által megadott e-mail cím céges használatú, lévén, hogy weboldalunk információi csak cégeknek szólnak és kizárólag ilyen érdeklődésre tarthatnak számot.

A feliratkozás ún. “double opt-in” rendszerben történik, azaz a feliratkozás után a feliratkozási szándékát meg kell erősítenie a megadott címére a rendszer által automatikusan küldött e-mailben.

Jelen feliratkozásával kifejezett előzetes hozzájárulását adja, hogy tőlünk elektronikus levelet fogadjon, amelyek bizonyos esetekben közvetlen vagy közvetett módon reklámot is tartalmazhatnak.

A feliratkozáskor kapott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át, a feliratkozás egyetlen kattintással bármikor megszüntethető bármelyik elektronikus levél legalsó sorában lévő leiratkozási linkre való kattintással.


<< Vissza a feliratkozáshoz